Představuje se fiktivní firma Fluffy Waffy

„Žádná láska není tak opravdová jako naše láska k vaflím.“ 

To je heslem naší jedinečné fiktivní firmy, která se zabývá nákupem a prodejem sladkých vaflí. Jsme osmičlennou skupinou mladých studentů z různých koutů Pardubického kraje. I přes odlišnosti mezi námi a naprosto rozdílné zájmy jsme se naučili pracovat jako tým a sladit naše představy o firmě samotné, která se díky tomu stala jedinečnou. 

Předmět fiktivní firma je pro nás velkým přínosem, a to hlavně do budoucna, pokud bychom si chtěli založit vlastní firmu a začít podnikat – máme tak možnosti si fiktivně vyzkoušet, jak taková firma funguje a co vše je do začátku podnikání potřeba. 

Jak už bylo zmíněno výše, naším produktem jsou vafle. Ty jsme si vybrali díky jejich nadýchanosti a lahodné chuti. Vafle, které připravujeme, miluje celá rodina a pochutnávají si na nich jak malé děti, tak i ti nejstarší. Standardně nabízíme deset druhů vaflí, ale během roku svou nabídku rozšiřujeme o sezónní akce, aby i naši věrní zákazníci měli možnost okusit nové kombinace vaflí. Vafle jsou oslazeny buď ovocem, nebo čokoládou. 

To, co nás od ostatních firem odlišuje, je naše nadšení a vafle vyráběné s láskou. ♥ 

Kde nás najdete? 

Instagram: https://www.instagram.com/fluffywaffy_ff/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Fluffy-Waffy-105768244604992 

Webové stránky: https://fluffy-waffy.webnode.cz/