Oslavili jsme 30 let od založení školy

Podnikatelce už je 30 let

Letos je to právě 30 let, co nastoupili ke studiu na podnikatelské škole první studenti. Do dnešního dne má škola již 390 úspěšných absolventů. Mnozí z nich přišli na oslavnou párty, která se konala v pátek 19. května. Měli možnost se setkat s bývalými spolužáky, oblíbenými učiteli, a přitom si dát výbornou kávu či zakousnout něčeho dobrého. V učebnách byly pro ně připraveny střípky z minulosti, prezentace současných nebo uskutečněných projektů, interaktivní mapa absolventů, občerstvení, foto koutek a spousta dalšího.

Oslav se zúčastnil i zakladatel a zřizovatel školy Karel Kostka. Velký úspěch měla jeho talk show se stávajícími studenty a také jeho výstava obrazů přitáhla mnoho zájemců.

Podnikatelská škola byla založena v roce 1993 jako jedna z prvních soukromých škol v Pardubickém kraji. Vzdělání na Podnikatelce bylo a je postaveno na základě dobrých vztahů mezi učiteli a žáky a za 30 let praxe se potvrdilo, že partnersky náročný vztah vede k lepším vzdělávacím výsledkům. Přátelskou atmosféru dobře vystihuje slogan školy: „Malá škola – velká rodina“.

V dalších letech se chceme nadále držet vize rodinné střední školy a poskytovat tak veřejnosti nabídku vzdělání odlišného od velkých vzdělávacích komplexů státních škol.

Věříme, že se nám bude dařit zvyšovat kvalitu školy, kterou budou opouštět osobnostně připravení, odborně vzdělaní a spokojení absolventi.

Zde je několik fotek. Další si můžete prohlédnout ZDE.