YougoYumm, s.r.o. vítězí!

Naše fiktivní firma YougoYumm, s.r.o. zvítězila na regionálním veletrhu ve Vysokém Mýtě

Ve středu 6. prosince 2023 se v prostorách M-klubu ve Vysokém Mýtě konal devátý regionální veletrh fiktivních firem. Zúčastnilo se ho celkem jedenáct fiktivních firem z Pardubického a Královéhradeckého kraje.

Na veletrhu, který se mohl uskutečnit i díky finanční podpoře Města Vysokého Mýta, proběhlo několik soutěží, jež hodnotila nezávislá porota z řad odborníků z praxe. Jednalo se o tyto soutěže: nejlepší slogan, nejlepší vizitka, nejlepší prezentace, nejlepší prodejce veletrhu v českém a také v cizím jazyce, nejlepší stánek a celkově nejlepší firma veletrhu. Novinkou letošního veletrhu byla soutěž o nejlepší reklamní spot a nejlepší podnikatelský nápad.

Nejlepší fiktivní firmou veletrhu byla zvolena firma YogoYumm, s. r. o. z Vysokého Mýta, na druhém místě se umístila další vysokomýtská fiktivní firma Mocha Loca, s. r. o. a třetí místo  obsadila firma KLIKAŘI, s. r. o. z Hradce Králové. Návštěvníci veletrhu měli také možnost vybrat podle svého celkového dojmu nejsympatičtější firmu, kterou se stala vítězná YogoYumm, s. r. o.

Všem oceněným firmám gratulujeme a těšíme se na jubilejní desátý veletrh fiktivních firem, který se uskuteční v příštím kalendářním roce. Nikola Truncová