Úspěch našich firem na veletrhu v HK!

Regionální veletrh fiktivních firem v Hradci Králové

Žáci P3 se se svými fiktivními firmami Mocha Loca, s. r. o., Royal Heat, s. r. o. a YogoYumm, s. r. o. se zúčastnili regionálního veletrhu fiktivních firem, který se konal v úterý 6. 2. 2024 v Hradci Králové v konferenčním sále hotelu Černigov.

Na veletrhu probíhala odborná soutěž o nejlepší firmu, soutěž o nejlepšího prodejce v českém a také anglickém jazyce, soutěž o nejlepší stánek veletrhu a v neposlední řadě byla také volena nejsympatičtější firma. Žáci našich fiktivních firem se také zúčastnili dobrovolné soutěže o nejlepší leták a nejlepší natočenou reklamu.

Veletrhu se zúčastnilo celkem dvacet dva firem. I přes velkou konkurenci si naši žáci přivážejí celkem šest úžasných ocenění. Nejvíce cen obdržela firma Mocha Loca. Firmě byla udělena prestižní cena za druhou nejlepší firmu veletrhu. Dále Mocha Loca zvítězila v soutěži o nejlepší leták, umístila se jako třetí v soutěži o nejlepší prezentaci firmy a Max Willey byl vyhodnocen jako nejlepší prodejce veletrhu v anglickém jazyce.

Dařilo se také firmě Royal Heat, který se umístila na druhém místě v soutěži o nejlepší natočenou reklamu, i firmě YogoYumm, která zvítězila v soutěži o nejlepší stánek veletrhu.

Všech našim firmám gratulujeme k dosaženým úspěchům.

Nikola Truncová